Om danfloor

Innovative løsninger af væg-til-væg-tæpper og tæppefliser af høj kvalitet, designet og produceret i Danmark med ansvarlighed.

Kompromisløs kvalitet
siden 1973

danfloor er et spændende univers af tæppefliser og væg-til-væg-tæpper
Din ansvarlige tæppeløsning – designet og produceret i Danmark

danfloors historie

Vores historie

danfloor blev grundlagt i 1973 og er en international tæppeproducent med base i Midtjylland tæt på Herning.

Området er kendt som Danmarks tekstile hovedstad med en lang tradition for fremstilling af bl.a. tæpper og tøj. Denne tradition spiller en nøglerolle i egnens selvopfattelse: ”Kan det tænkes, kan det produceres” – en tankegang danfloor fortsat arbejder ud fra i dag med innovative og miljøvenlige tæppeløsninger produceret i Danmark.

En del af Ulster Carpet Group
I 2002 blev danfloor en del af den globale koncern Ulster Carpet Group, som er en af Europas mest alsidige tæppeproducenter og en af verdens førende producenter af fx axminster tæpper.

Det betyder blandt andet, at danfloor har direkte adgang til højteknologisk produktion flere steder i Europa og kompetent sparring med designafdelinger i Europa og USA, så du får den bedste tæppeløsning, både hvad angår produktionsmetode, produkttype og miljøpåvirkning.

Læs mere om Ulster Carpet Group

Det tror vi på

Innovation, kvalitet, sikkerhed og service er en del af vores grundfilosofi. Det gælder i hele processen: Fra design og udvikling af vores kollektioner til selve tæppeproduktionen og ikke mindst de relationer og den service, som vi stræber efter at yde overfor dig og vores øvrige samarbejdspartnere.

Ansvarlighed og miljø er nøgleord for danfloor. Det er fx lykkedes os at separere alt spild fra produktionen fra alm. affald og dermed genbruge mest muligt i produktionen af fx nye garner, bagsider, rør og lignende.

Innovation, kvalitet, sikkerhed og service

Vi tror på tæt dialog og samarbejde

Når du vælger danfloor som din samarbejdspartner og leverandør af tæppeløsninger, stiller vi samtidig vores kompetencer, råd og vejledning til rådighed for dig.

Vi arbejder målrettet på at sikre, at netop din valgte tæppeløsning, gør en forskel og bidrager til at skabe en høj grad af trivsel, et godt miljø og velvære for brugerne af rummet.

Fakta om danfloor

Fakta om danfloor

  • Grundlagt i 1973
  • Antal medarbejdere: 55
  • Beliggende i Kibæk, Herning Kommune
  • Datterselskab: danfloor UK Ltd. i Bristol, U.K.
  • Medejerskab: Efterbehandlingsfabrikken Foamtex, Ikast
    (farvning og bagsidebelægning af tæpper)
  • Landsdækkende forhandlernet i Danmark og udlandet
  • Siden 2002 er danfloor en del af Ulster Carpet Group